Je reageert op de vacature

Senior BOA

Je gegevens worden automatisch ingelezen wanneer je hier je cv uploadt of solliciteert via je social media profiel. Voor het definitief versturen van je sollicitatie heb je altijd nog de mogelijkheid om alle informatie te controleren en eventueel aan te passen.

* Alle velden met * moeten gevuld worden

Persoonlijke gegevens




  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

 Ons privacybeleid

Gemeente Rijswijk verwerkt in verschillende situaties persoonsgegevens van burgers. Wanneer jij wil solliciteren bij de gemeente, worden jouw persoonsgegevens door de gemeente verwerkt. Om jou te infomeren over deze verwerkingen van jouw persoonsgegevens, is deze specifieke privacyverklaring opgesteld. De gemeente Rijswijk hecht namelijk grote waarde aan de bescherming van en de juiste omgang met jouw persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring is van toepassing wanneer jij actief solliciteert op een functie bij de gemeente, en wanneer jij je aanmeldt voor de job alert van de gemeente Rijswijk. Deze privacyverklaring is een aanvulling op de informatie die wij geven via onze privacypagina.

Wanneer je solliciteert bij de gemeente of je aanmeldt voor de job alert vragen wij je om verschillende persoonsgegevens aan ons door te geven. Daarnaast kun je zelf informatie met ons delen, die van belang kan zijn voor jouw sollicitatie. De informatie die wij over jou krijgen kan via telefonisch contact, door middel van post en e-mail of via formulieren op onze website worden verzameld.

In het geval dat je solliciteert bij de gemeente, of wanneer je aangeeft dat je graag job alerts van de gemeente ontvangt, worden de gegevens die je aan ons aanlevert enkel verwerkt voor het bereiken van die doelen. Voor een sollicitatie gaat het dan om processen als: contact opnemen met de sollicitant, een selectie maken van de kandidaten, referenties natrekken en het verder doorlopen van de sollicitatieprocedure. Voor deze processen hebben wij steeds een grondslag. Zo kun je bijvoorbeeld toestemming hebben gegeven, moeten wij voldoen aan een wettelijke verplichting of voeren wij een proces uit in het kader van de (toekomstige) arbeidsrelatie.

De gegevens die wij over jou ontvangen en verzamelen in het kader van jouw sollicitatie worden door ons passend beveiligd en beheerd. Zo proberen wij misbruik te voorkomen. De gegevens worden ook niet langer bewaard dan nodig is om het sollicitatieproces af te ronden, of totdat de termijn van jouw toestemming is verlopen. Als (potentiële) kandidaat kun jij aangeven hoe lang jouw gegevens worden bewaard door de gemeente.

Standaard bewaren wij jouw persoonsgegevens tot maximaal vier weken nadat het sollicitatieproces is afgerond. Je kunt echter ook aangeven dat wij jouw gegevens tot één jaar nadat jij hebt gesolliciteerd mogen bewaren. De gegeven toestemming kun je op ieder moment intrekken. Dit doe je door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord op de vacaturepagina en bij jouw gegevens je toestemming in te trekken. Ook kun je hiervoor contact opnemen met Recruitment Rijswijk via: recruitment@rijswijk.nl.

De persoonsgegevens die wij van jouw ontvangen en die wij verzamelen over jou zijn onder meer:

- Naam en adresgegevens;
- Curriculum Vitae (CV);
- Motivatiebrief;
- Opleidingen, diploma’s en certificaten;
- Arbeidsgeschiedenis en referenties;
- Andere persoonsgegevens in jouw CV of andere documenten of informatie die jij aan ons hebt gegeven.

Jouw sollicitatie wordt zoveel mogelijk intern behandeld. Alleen medewerkers die jouw sollicitatie in ontvangst hebben genomen en deze beoordelen, hebben daarmee toegang tot jouw persoonsgegevens. In sommige gevallen wordt jouw sollicitatie in behandeling genomen door een externe HR-organisatie of assessmentbureau. In die gevallen ontvangt die organisatie enkel de persoonsgegevens die strikt noodzakelijk zijn voor diens werkzaamheden. De gemeente maakt voor het behandelen van jouw sollicitatie gebruik van EasyCruit; dat is software van de leverancier Visma | Raet. Deze partij verwerkt jouw persoonsgegevens. Met alle betrokken partijen heeft de gemeente afspraken gemaakt voor een veilige en zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens.

Als (potentiële) sollicitant of kandidaat heb je diverse rechten. Deze rechten kun je ieder moment uitoefenen. Voor een overzicht van jouw rechten en voor het uitoefenen ervan, verwijzen we je graag naar deze pagina: https://www.rijswijk.nl/uw-recht-op-privacy. Daar vind je tevens meer informatie over de eventuele kosten en hoelang een reactie kan duren. Tot slot vind je op deze pagina ook jouw recht om een klacht over onze verwerkingen van jouw persoonsgegevens in te dienen bij de nationale toezichthouder.

Voor vragen over het sollicitatieproces of voor het stellen van inhoudelijke vragen over een specifieke vacature kun je contact opnemen met Recruitment Rijswijk via: recruitment@rijswijk.nl.

Welk bewaarbeleid voor jouw sollicitatiegegevens heeft de voorkeur?